Szép volt a karácsony, boldog a szívünk, vidámak az együttléteink. Nagyon sokat nevettünk. Nagy poénokon, mókás emlékeken, vicces helyzeteken. Volt, hogy csak összenéztünk, megmozdultunk, adtunk egy hangot. A másik folytatta mozdulatainkat, folytatta a hangsort, a mondatot.
Egy apró örömforrás a sok közül: az angyalok hoztak egy társasjátékot, ami inkább iskolásoknak való. Azonban Ági (3,5) is meglelte örömét benne, és együtt játszott velünk. A felcsapott kártya alapján szavakat kellett mondani azokkal a betűkkel kezdve. Pl. a kártyán ez áll: NI. Egy ketyegő, sürgető bombát egymás kezébe adva, körbehaladva mondtuk: nikkel, nini, Niki, Nicaragua, nincs, Nintendo stb. Ha Ági is játszott, a DE szókezdettel így nézett ki egy kör: dereng, Dezső, december, dedó, autó (Ági), derű, deres, deka, Debrecen, karácsonyfa (Ági) stb. Mindezt örömmel, beleéléssel, izgalommal. heart hangulatjel
Nagyon hálás vagyok, hogy a legkisebbünk ilyen rugalmas, okos, szerető része a családunknak, megkönnyíti a játékos estéinket úgy, hogy megtalálja a helyét a nagyok játékában is.

a


Hozzászólás írása